17 mars      

Detta event har varit

Lördag 17 mars kl 19:00
Café Mumrik, Drabanten
Pris: 50 kronor
Insläpp 18:30
Var i tid! Begränsat antal platser!
Affisch

Observera programändring!

Lördagen den 17 mars öppnar 2Stage dörrarna för sitt första evenemang. På scen ser vi under kvällen Kaospassagerarna, Fryj och Smile!

Kaospassagerarna:
Uppsaladuon består av Robin och Matilda som gick estetiska programmet med inriktning musik på bolandgymnasiet. Därifrån har de jobbat sig uppåt och bland annat släppt en demo som sålde slut snart därefter. Kaospassagerarna har fått bra recensioner från tidningar och tävlingar. Deras musik, en blandning av Thåström och Winnerbäck bildar en akustisk vispunk med nerv och intensitet.

UNT skrev:
 -En stark röst med spår av Thåström bär låtarna som känns som färdiga produkter.”


Fryj:
Fryj är en stockholmsbaserad duo Bestående av Frida och Joakim. Frida går Kultruramas musikalutblidning och Joakim har läst musikproduktion på Kulturama. Frida har varit med i musikaler och fick ett pris av österrikiska ambassaden för en låt hon skrev. De framför tillsammans bland annat egenskrivna låtar.

Smile:
Uppsalatrubaduren Linus som också gick estetiska linjen på bolandgymnasiet spelar akustiskt indie-pop och har förmedlat mycket känsla på många uteställen runtom i Uppsala. Linus vann en musik direkt deltävling 2011 och fick mycket god respons från publik under länsfinalen. Han planerar även att släppa ut sin debutsingel i april!

 

Det kommer säljas fika under hela kvällen!