24 november      

Detta event har varit

Kids on the run + Filip Åhlman
Lördag 24 november 2012 19:00
Uppsala Konsert & Kongress
Sal C


Lördag 24 november öppnar 2Stage portarna för två galet bra akter! Ena akten kommer att fyllas av Kids on the run! Andra akten kommer bestå av Filip Åhlman.

Kids on the run:
Folkpopgrupp som bidrog med tre låtar på Musik Direkt länsfinal och vann P4 Upplands pris. Efter delad förstaplats i länsfinalen i Svensktoppen Nästa 2012 har de även spelat live på radion. Med influenser som Mumford and Sons och Fleet Foxes skriver de texter och melodier som är öppna, ärliga och stundtals utlämnande som det nordiska landskapet.

UNT om Kids on the Run:
- Deras kombination av isländskt drömsk atmosfär och brittiskt allvarlig, ljus sång samt känsla för popmelodier uppskattades med busvisslingar av publiken”.

Filip Åhlman:
Med ifluenser som bland annat Wilco, Håkan Hellström och Bruce Springsteen så möts Filip Åhlman där i mitten med sina sju bandmedlemmar till en pop/rock/soul-grupp som levererar en fräsch musikstil som fångar mångas smak. Med bagage som Ted Gärdestadstipendium 2012 och blivit rosad av Stim Musik Expo's egna panel 2011 så har nu 2Stage äran att få presentera denna festliga grupp!

SKAP om Filip Åhlman:
"- Finurligt soulpophopp med melodier som kan fånga änglar. Redan hyllad och fortfarande med framtiden för sig".